onsdag 24 januari 2018

Klassråd vecka 4 03B

Hej! Vecka 4 på klassråd ägnar vi tid åt att förbereda oss inför utvecklingssamtal.

Gör följande om du inte redan gjort det:
Utvärdera dina mål genom att svara på följande i ett inlägg på lärloggen under rubrik "Utvärdering av mål 2017/2018" 
-Hur har du arbetat mot dina mål? -Har du uppnått dina mål?
-Om du inte uppnått dina mål, vad skulle du kunna gjort annorlunda för att uppnå dem? -Vad har du lärt dig då du har arbetet mot målet. -Om du inte arbetet mot målen, ange anledning. -Har du valt mål som varit givande? Om du inte valt mål som varit givande vad har varit negativt med målen?

Publicera också ett arbete på lärloggen som visar att du arbetet mot dina mål (eller inte lyckats) och beskriv följande: -Vad handlar det arbete om som du har valt? -Vad med arbetet visar att du har arbetet mot mina mål? -Vad skulle du kunna gjort annorlunda för att nå ett resultat i arbetet som visar på att du arbetet mot målet?

Om du inte har ett arbete som relaterar till dina mål så publicera då istället ngt skolarbete som gärna visar på ngn typ av kunskapsutveckling, arbetet kommer att vara underlag för diskussion vid utvecklingssamtal, svara på följande: -Vad handlar det arbete om som du har valt? -Vad med arbetet visar på kunskapsutveckling, om inte vad skulle du kunna gjort annorlunda för att nå ett bättre  resultat i arbetet? Vad har du lärt dig med arbetet?

Om du får tid över ge förslag på nya mål som vi kan diskutera vid utvecklingssamtal.
Allt arbete ovan genomförs i samma inlägg i lärloggen.

Om du är klar med allt ovan, arbetar du med ngn typ av skolarbete som du behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar