tisdag 10 april 2018

Reflektioner av Stop motion filmer avslutas och publiceras på Bildportfolio

Hej. Samtliga grupper i år 03 har nu fått möjlighet att genomföra era reflektioner och redovisningar av Stop motion filmer på lektionstid i Bildportfolio. För att kunna bedöma era arbeten vill jag att samtliga elever har publicerat en länk av film och en reflektion på Bildportfolio innan fredag 20-e april. Jag lägger också en notis om det här i er kalender.

"Utvärdering och reflektion av er filmprocess i Bildundervisningen, redovisas på Bildportfolio:
Länk till film infogas i text på Bildportfolio, publicera förslagsvis din film på Youtube, kopiera sedan länk. Fråga efter användaruppgifter om du vill använda skolans konto/användarnamn/lösen för att lägga upp en film.
Beskriv hur ni har gått tillväga för att skapa filmen.
Beskriv hur ni bibehållit er ursprungliga idé eller hur den har förändrats under arbetets gång?
Beskriv vad som har påverkat era beslut och styrt arbetsprocessen?
Beskriv vad ni är nöjda med.
Beskriv hur filmen skulle kunna utvecklas för att bli ännu bättre. 
Beskriv hur samarbetet har gått i gruppen" (Planering Unikum).

I nuläget bör samtliga elever i år 03 också har c.a tre citat från filmen "Kan man dö av ett brustet hjärta?" i alstret "Kärlekstema" på Bildportfolio. Om ngn varit frånvarande eller missat det här, se filmen (länk finns nedan), välj c.a tre citat som representerar kärlek för dig, skapa ett alster i Bildportfolio under rubriken "Kärlekstema", för in citaten i beskrivningen. Det här behöver alla göra innan lektion vecka 16. 
Ses! Mvh Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar