onsdag 19 december 2018

Anmäl er till IGEday!

Hej!

Alexandra från IGEday här!

Du får det här mailet från mig eftersom du tidigare i år skickat in en intresseanmälan för att bli kontaktad angående IGEday 2019.

Det är därför med stort nöje som jag kan meddela att anmälan till IGEday 2019 har öppnat! Vi välkomnar nu alla tjejer och icke-binära i åldrarna 13-19 år, att få chansen att prova på hur det är att vara ingenjör för en dag och kanske väcka ett intresse för teknik som man inte ens vet finns. Med över 2800 platser på mer än 150 arbetsplatser runt om i landet så finns det någonting som passar alla!

I år använder vi oss av ett anmälningssystem där man anmäler sig själv, anmälan finns att hitta på vår hemsida, http://www.igeday.com/deltagaranmalan/. Där finns även vilka företag som deltar och var de finns i Sverige. Observera att det är först till kvarn som gäller!

Varje län och dess företagsevent med tider, adress och annan nödvändig information hittar ni listat på våran hemsida,http://www.igeday.com/deltagaranmalan/. Är ni från en ort där ni saknar företag, maila oss så ska vi se om vi kan göra något åt detta.

Har ni några frågor är det bara att maila, jag svarar gärna!

Allt väl,
-- 



Alexandra Billett
Målgruppsansvarig
IGEday 2019
+46 (0) 73 617 36 38
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar