söndag 21 april 2019

Idrott v.17-19

Hej alla i åk9!

Tänk på att ha med er kläder för uteidrott till tisdagens (23/4) idrottslektion. Ni kommer att göra mina andra övning i TurfHunt så ha gärna med er mobiltelefonen till lektionen. Denna gången kommer kartan att vara lite mindre men i denna övningen är det en fråga (tema orientering) som man ska svara på när man kommer till platsen. Man får 1p för varje punkt som man hittar och 1p för varje rätt svar. Likt senast är det en poängjakt.

Vi kommer inte att ha några "vanliga" idrottslektioner under de kommande tre fredagarna (v.17-19). Istället kommer vi att göra en övning i friluftsliv i St Hans backar.

  • 03A börjar och kommer att göra denna övningen nu på fredag 26/4. Då kommer 03b och 03c att följa ett annat schema än vanligtvis och har inte idrott denna dagen.
  • 03B ska göra övningen fredag 3/5 och då har 03A och 03C ingen idrott och följer ett för dagen speciellt schema
  • 03C ska göra övningen på fredag 10/5 och då har 03A och 03B ingen idrott och följer ett för dagen speciellt schema.
Jag tillsammans med era mentorer kommer att informera er om vilka tider och scheman som gäller för er under de kommande fredagarna.

Ni som ska göra övningen har en läxa som ska göras innan lektion och information om denna hittar ni i kalendern (Gunnesbo03). Om ni har någon fråga så får ni gärna höra av er till mig men jag kommer att prata med er under lektionstid om upplägg och diverse förberedelser.

Mvh Niklas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar